8 Şubat 2016 Pazartesi

EVLERİNİZDE TARZ YARATACAK STOR PERDE MODELLERİ


stor perde fiyatları


Ülkemizde güneşlik adıyla da anılan ve güneşlik olarak kullanılan stor perde, yurt dışında 2. dünya savaşından itibaren karartma yapmak amaçlı hayata girmiştir. Birçok çeşidi olan bu perdeler değişik form ve kumaşıyla evlerimizde yeni bir bakış artı modern tarzlar yaratmıştır.

Pencerelerimizin çerçevelerinin, üst kısmında bir tür makara sistemiyle montelenerek, rulo şeklinde sarılarak açılır ve kapanır. Bildiğimiz standart perde kumaşlarından farklı olarak kullanılan kumaş sertleştirilerek, kırılmaz aşınmaz hale getirilmiştir.

Koton, polyester başta olmak üzere, anti bakteriyel, simli, pullu, yanardöner doku, black out PVC’li anti güneş ışını korumalı, gibi birçok ek alternatiflerden üretilmiş kumaş çeşidi seçeneği vardır. Kullanımı çok basit ve rahattır. Perdenin etek kısmına birçok şekilde form seçeneği bulunur. Sadece güneşlik olarak kullanılabileceği gibi, tül mekanizması da eklenirse daha güzel ve zengin durur.

Bambu ve ahşap seçenekleri de mevcuttur. Eğer spor ve sade tarz sever biriyseniz, örneğin bahçeye bakan bir mutfağa ya da oturma odasına bakan bir cama, ahşap ya da bambu modelleri çok hoş duracaktır. Daha gösterişli bir şeyler istiyorsanız, jan jan lı bir kalın kumaşın beraberinde, enine ya da dikine çizgili ekru ya da beyazlardan oluşan bir tül stor perde kombinasyonu yapabilirsiniz.

Çocukların odası içinde seçenekler sonsuz, Çizgi film kahramanlarından oluşan veya hayvan baskılı stor perde modelleri de gerçekten de küçük afacanları şok sevindirecek. Stor perde çeşitlerinin temizliğine gelince, aslında istersek dikkatli bir şekilde kırmadan yerlerinden sökerek temizliği genişçe bir küvette, bu tarz ürünler için piyasaya sunulmuş deterjanları kullanarak yıkayabiliriz. Ya da bu işi yapan firmalara temizletebilirsiniz. Farklı seçenekler için bu bağlantıyı tıklayın


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder