24 Kasım 2018 Cumartesi

Ataşehir İncity Perde Hizmeti

Ataşehir İncity Perde Hizmeti


Ev tekstili denilince ilk akla gelen şey perdedir. Perdeler evin gelinliği olarak da kabul edilmektedir. Evlerde eski perdelerin değişimi ve yerine yenilerinin alımı kadınların dekorasyon planlarının başında gelmektedir. Genel olarak İncity perde modelleri arasında stor, zebra, jaluzi, tül ve kumaş perdeleri bulunmaktadır ve Armoni Perde mağazamızda her türlü perde ve tül dikimi hizmeti vermektedir.
İncity Stor Perde Hizmeti
Stor perde alüminyum boru üzerine kumaşın zincirli bir mekanizma yardımı ile rulo şeklinde sarılması ile çalışan sistemdir. Bu profilin kumaşı gergin dursun diye etek kısmında ucunda bir lama profili mevcuttur. Farklı kumaş çeşitleri vardır. Stor kumaşın eni 200 cm, 240 cm, 260 cm, 280 cm veya 300 cm olabilmektedir. Stor perdelerde oldukça fazla doku, desen, renk seçeneği vardır. Firma olarak bu kumaşların eteklerine farklı kesimler de uygulayabilmekteyiz. Hatta siz değerli müşterilerimizin istekleri doğrultusunda sutaşı ve işlemeli etek modelleri de dikebilmekteyiz.
İncity Zebra Perde Hizmeti
Stor perdelerden daha sonra imal edilmiş olan perdeler İncity perde modelleridir. Stor perdelerin evde ışık alabilmesi amacıyla daimi olarak yukarı çekilmesini ortadan kaldırmak için imal edilmiştir. Ayrıca tül perde görünümü de sağlarlar. Çift katlı olan bir perde çeşididir. Bir kısmı tül, diğer bir kısmı kumaş olarak üretilen perdelerdir.
İncity Jaluzi Perde Hizmeti
Genellikle iş yerlerinde kullanılırlar. İş yerlerinde kullanımına alışkın olduğumuz perdelerdir. Ancak günümüzde evlerde kullanımının da sıklaştığı bir perde çeşididir. Bu perdenin hammaddesi alüminyumdur. Alüminyum hafif ve dayanıklı bir maddedir. Bu İncity perde diğer perdelere oranla pozitif yönde pek çok özelliğe sahiptir. Örneğin dar mekanlarda jaluzi perde kullanılması, odanın ferah olmasını sağlamaktadır. Güneş ışığı da istenilen açılardan geçebilmektedir. Bu da düz perdelere kıyasla sahip jaluzi perdenin sahip olduğu en önemli avantajdır.
İncity Tül Perde Nedir?
Salonda, oturma odasında, yatak odasında, çocuk odasında geçmişte en çok kullanılan perde çeşidi tül perdedir. Geniş penceresi olan ve tavanı yüksek olan dairelerin yatak odalarında genellikle klasik perde modeli olan tül perde tercih edilmektedir. Yatak odasında perdelerin muhakkak ışık sızdırmaması önemli olduğundan burada da yere kadar uzanan tül perdeler ve güneşlikler tercih edilmektedir. Tül perdeler diğer odalarda da kullanılabilmektedir. Fantezi ve renkli de olabilmektedir. Zemine kadar uzanan ipek veya sentetik desenli dokuma tüller ideal birer seçim olabilmektedir. Perdeye uygun kumaşlardan yapılan yatak örtüleri de odayı daha şık bir hale getirmektedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder