2 Mart 2019 Cumartesi

Yaşam Alanları İçin Beykoz Perde



Perdeler, evlerin en çok dikkat çeken aksesuarları arasındadır. Yalnızca evlerde değil, sosyal kullanım alanlarında da sıklıkla kullanılan perdeler sayesinde mekanların görünümleri anında değişebilmektedir. Kumaşlarda yapacağınız renk değişimleri bile evinizin yeni görünmesine yardımcı olabilir. Uygun aksesuarlarla zenginleştirebileceğiniz kumaşları farklı şekillerde değerlendirebilirsiniz.

Tül Perde
Mekanların tamamına bulunan tül perde modelleri sayesinde evinize farklı bir dokunuş kazandırabilirsiniz. Çeşitli kumaş türlerinden oluşabilen tüller, doğal ışık kaynağının kırılarak mobilyalara zarar vermeyecek şekilde içeri girmesine yardımcı olur. Bu sayede direkt olarak güneş görmeyen mobilya, halı gibi eşyalarınız zamanla canlılığını kaybetmez. Ev çiçeklerinin de en büyük dostu olan tüllerin fiyat aralığı da oldukça çeşitlidir. Tülün kumaş kalitesinden özelliklerine kadar pek çok konuda fiyat yelpazesine ulaşmak mümkündür.

Zebra Stor Perde
Mağazamızda en çok talep gören türlerden bir diğeri ise zebra perde modelleridir. Tek bir parçadan ve iki katmandan oluşan zebralar, PVC asansör şeridi sayesinde istenildiği boyutta ayarlanabilir. Stor perde modellerini asansör sistemiyle tamamen kaldırabilir ve pencerenin tümüyle açık kalmasını sağlayabilirsiniz. Evin içine güneş girmesini istemiyorsanız yüzde yüz opak olan şeritleri alt alta getirerek güneş ışığının tamamıyla kesilmesini sağlayabilirsiniz.

Dikey Perde
Farklı ham maddelerle üretilebilen dikey perde modellerini mağazamızda ziyaret ederek yakından görebilirsiniz. Uzun şeritler halinde üretilen bu modelleri tülden fona kadar çok farklı şekilde değerlendirebilirsiniz. Boydan boya uzanan modelleri Beykoz perdeci bünyesinde renk çeşitliliğini yakından görme fırsatınız vardır. Son yılların en çok tercih edilen ürünlerinden olan dikey modeller sayesinde mekanlara akustik bir hava katabilirsiniz.



Jaluzi Perde
Rengi ve şekli bozulmayan yapısıyla tüm iç ve dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabilen jaluzi perde seçeneklerinde modeller belirli olsa da renk seçenekleri çeşitlidir. Kırık beyaz, gri, bej, dil dişi, ham ahşap gibi doğal renklere sahip olan jaluzilerin kullanımı ve temizliği çok kolaydır. Kullanıldığı mekanın daha elegan bir görüntüye sahip olmasını sağlayan jaluziler, kalitelerine oranla uygun fiyatlı olmaları sayesinde birçok kişi tarafından tercih edilir. Evlerine ağır ve şık bir hava katmak isteyenlerin ilk tercihi olan jaluziler istenilen ölçüde üretilir. Beykoz perde çeşitlerine dair bilgi için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder