17 Eylül 2019 Salı

Duvar Kağıdı Beykoz



Duvar kâğıtları artık günümüzde sadece evin en önemli odası salonlarda ya da yatak odalarında değil, banyo ve mutfaklarda dahi tercih edilir hale gelmiştir. Kuşkusuz banyo ve mutfaklar ıslak ve nemli yerlerdir. Bu nedenle tercih fayanslar iken artık gelişen teknoloji ile birlikte sağlam vinil esaslı duvar kâğıtları da fayans yerini tutabilmektedir. Yıkanabilir, silinebilir, sudan etkilenmez.
Duvar Kâğıdı Çeşitleri 
Vinil tip suya ve güneşe dayanıklı olan modeller dışında; kâğıt esaslı olanlar vardır. Bunların fiyatları çok daha düşüktür bu yüzden kalitesi de aynı oranda düşer. Boyanabilir duvar kâğıtları ise genelde sorunlu tavanlar için tercih edilir. Tekstil tipi duvar kâğıtları desenleriyle göze hitap eder.
Duvar Kâğıdı Döşemesi
Duvar kâğıdı döşemesi demek işin ustasının elinden çıkan kaliteli iş demektir. Bu ustalar kâğıdın özelliğinden uygulanma biçimine kadar her ayrıntıyı bilirler. Duvar kâğıdı Beykoz ustaları ile çalışıldığında yüzler gülecektir. Dolayısıyla her iş olumlu sonuçlanır. Oysa tam tersi durumlarda en kaliteli duvar kâğıdı alınsa dahi işçilik kötü olduğundan sonuç başarısızdır.
Duvar Kâğıdı Temizliği 

Duvar kâğıtları seçimi yapılırken temizliği detayı dikkat edilmesi gereken kısmıdır. Böylelikle kirli zamanlarda rahatlıkla silinerek uzun süreli kullanımlara açık olması sağlanır. Özellikle vinil tipte olanlar silinmeye elverişlidir. Duvar Kâğıdı Beykoz olarak naçizane öneridir. 
Duvar kâğıdı seçimi yapılırken estetik görünüm kuşkusuz işin önemli kısmıdır. Tüm mekânlarda dikkat çekicilik unsuru önem taşıdığından, göze çarpma durumu ön planda olduğundan seçim ve uygulama önemli detaylardır. Duvar kâğıdı seçiminde dayanıklılık testi önemlidir. Yıpranmaya ve soyulmaya elverişli kâğıtlar kesinlikle tercih edilmemelidir. Yani yumuşak dokulu özellikteki kâğıtlar yanlış seçimlerdir. Duvar kâğıtlarının popüler olma hali her geçen gün artmaya başladıkça yaşam alanlarında kullanımlarda artmaya başlamıştır. Hijyenik olması aslında işin en dikkat çekici kısmıdır. Doğru seçimlerle yani biz Duvar kâğıdı Beykoz ile ve doğru uygulamalar yapıldıkça duvar kâğıdı tercihleri geri dönüşümde her şey problemsiz ve şık görünecektir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder