16 Aralık 2017 Cumartesi

Zebra Perde Neden Kullanılmalı?

Zebra Perde Neden Kullanılmalı?

Zebra perde
evlerde oldukça yaygın olarak kullanılsa da tek kullanım alanı evler değildir. Birçok kurum ve kuruluşlarda pratik olması yönünden tercih edilen bu ürünler oldukça şık desen ve modelleriyle de alıcının beğenisine sunulmaktadır. Çok farklı renk seçeneklerine de sahip olan bu perdeler ciddi bir sektör emeğinin karşılığı olarak camları süslemektedir.
Özel Kumaşlardan Yapılıyor.
Bu perdeler özel kumaşlardan yapılır. Dayanıklı özelliği sayesinde bakteri barındırmayan ya da kirlenmeyi geciktiren yapıları sayesinde yağa çok maruz kalan mutfaklar için bile ideal bir perde olma özelliğine sahip olmuştur. Isınma ve buharın etkisiyle ocağın yanında olmasa bile mutfak ürünleri daha kolay yağlanır. Bu durum göz ardı edilmeden hazırlanan perdeler daha uzun süre temiz olarak kullanılabilir. Temizleme açısından da leke tutmayan özelliği sayesinde daha az su ve deterjanla hızlı bir temizleme yeterli olacaktır.
Aydınlatma Açısından Farklı Avantajlara Sahiptir.
Klasik perdelerin aksine bu perdeler bir kapalı şerit ve bir transparan şeritten oluşarak zebra desenlerine benzeyen özelliğe sahiptir. Perdenin transparan kısımlarını üst üste getirerek yarı aydınlık bir hale getirmek mümkündür. Ayrıca yine aynı yöntemle transparan olmayan kısımlar yan yana getirilerek karanlık bir ortam oluşturulabilir. Tamamen üste çekilebilen bu perdeler oldukça pratiktir. Hem kolayca kurulabilen hem de yıkama gibi ihtiyaçlar için çok abuk çıkartılabilen özel tasarım bir montajdan oluşturulmuştur.
Renkli Desenler
Çocuk odaları için çizgi film karakterlerinin dahi yer aldığı zebra perde modellerinde bütün hayali karakterlere ulaşmak olasıdır. İstenilen renklerde verilen siparişlerde desenler için ayrıca da sipariş vermek mümkündür. Hayal dünyasına katkı sağlayan görseller sayesinde zihin gelişimini de olumlu etkileyen bir ürün olmaktadır.
Çok Farklı Boyutlarda da Tasarlanabiliyor.

Zebra ya da stor perdeler alınan ölçülere göre dikilerek monte ediliyor. Her evin cam dizaynı farklı olduğundan dolayı bazen boyutlar normalin çok altında ya da üstünde kalabiliyor. Bu durumlarda da rahatlıkla bu perdeyi temin etmek mümkündür. Hazır satılmasının yanında sipariş üzerine de eve gelip ölçü alan ve getirip monte eden bir hizmeti kolayca temin etmek, bu ürünü tercih etmeye karar verme açısından büyük bir artı niteliğindedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder