29 Ocak 2018 Pazartesi

Pratik Kullanım Özelliklerine Sahip Zebra Perde

Pratik Kullanım Özelliklerine Sahip Zebra Perde

Günümüz perde kültürünün yeni adı olan ve model özellikleriyle göz kamaştıran, kolay kullanım özelliklerinin yanı sıra kolay montaj özelliklerini de barındıran zebra perde seçenekleri, perdeciliğin yeni adı haline geldi. En çok tercih edilen ürünler içerisinde yer alan bu perdeler, kolay kullanım özelliklerini beraberinde getirmektedir. Pratik perde özellikleriyle tercih edilen ürünlerdir.
Pratik Kullanım Özelliklerine Sahip
Eski perde seçenekleri, korniş montajı, perde düğme montajı, perdelerin kaliteli sabunlarla yıkanması ve perdelerin ütülenmesi gibi birçok meşakkatli özellikleriyle ev hanımlarını bezdirmiştir. Zebra perde, yılda veya iki yılda bir kuru temizleme yöntemleriyle kolaylıkla temizlenebilmektedir. Özel malzemesi nedeniyle toz tutmaz ve silindiği zaman temizlenebilir. Kuru temizlemenin yanı sıra yumuşak fırçalarla kolaylıkla temizlenebilir. Pahalı temizlik maddeleri istemez. Perdenin takıldığı aparat, pencerenin üst kısmına takılır.
Tavana takılmaz. Bu aparatın düzgün takılması önemlidir. Daha sonra perdenin kendisi bu aparata monte edilir. Yan kısımda bulunan iki adet ip perde kullanımını kolay bir şekilde sağlamaktadır. İpin biri perdeyi tamamen yukarı kaldırırken, diğer ip ise perdenin açılışını ve kapanışını gerçekleştirmektedir. Aynı renkler üst üste gelince perde açılır ve karşı taraf görünür, farklı renkler üst üste gelince perde kapanmış olur. Perde ve tül perde görevini gören bu ürün, şu anda en çok tercih edilen seçenekler içerisinde yer almaktadır.
İstediğiniz Renk ve Modelleri Bulabilirsiniz
Bu ürünlerde seçenek oldukça fazla. Pliseli, simli, iki renk ve karartma gibi modellerin bulunduğu bu ürünlerde, oldukça kaliteli ve kullanışlı ürünleri bir arada bulabilirsiniz. Salonunuzun yapısına ve renk özelliklerine göre bu ürünleri sipariş edebilirsiniz. Ölçünüzü alın ve ölçünüze göre sipariş işlemlerini gerçekleştirin. Mobilya, duvar kağıdı, halı ve diğer dekorunuzla yüzde yüz uyumlu ürünleri kolaylıkla bulabilirsiniz. Bu uyumu sağladığınız zaman mükemmel bir salon dekoru ile karşı karşıya kalacaksınız. Zebra perde satın almadan önce, seçenekleri dikkatli bir şekilde incelemelisiniz.

Kullanımı çok kolay olan bu ürünler, güneşin zararlı etkilerinden ve kötü hava koşullarının zararlı etkilerinden etkilenmemektedir. Birinci sınıf perde kültürünü yaşamak istiyorsanız, bu ürünleri incelemeniz yeterlidir. Yeni moda bu perdelerle, beyazlamayan perdelerden kurtulun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder