18 Mart 2018 Pazar

Etkili Tasarım Özellikleriyle Perdeler

Etkili Tasarım Özellikleriyle Perdeler


Bir evde eğer boyunuz uzunsa, bol bol perde takarsınız. Takarken bir de kornişin yerinden çıkması yok mu, insanı deli eder. Perdeleri yanlış tarafa takınca, taktığınız bütün perde düğmelerini tekrar sökmek zorunda kalırsınız. Yıkama, ütüleme ve beyazlatma ise perdelerin ayrı derdidir. Stor perde seçeneklerinde bu zorlukların hiç biri yoktur. Perde ruloya sarılıdır. Yıkayacağınız zaman rulodan tek hareketle çıkarabilirsiniz. Basit bir sıvı el sabunu veya halı şampuanı ile banyoda yıkayabilirsiniz. Kumaş ve benzeri ürünlerin dışında kaplamalı olanlar, süngerle silinmesi yeterlidir. Kuruması için dışarıda balkona asmasına gerek yok. Tekrar yerine takın, olduğu yerde kurur. Hepsi bu kadar, ütülemeden rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kirlenmeyen özel yapısıyla, birinci sınıf bir perdedir.
Perde Kültürümüzdür
Dünyaya perdeyi öğreten bir millet olarak, stor perde seçenekleriyle, perde anlayışına yeniden yön veriyoruz. Firmamız, dünyanın yeni adedi olan bu perdeyi ülkemizde kolay kargo seçenekleriyle satışa sunmuştur. Kirlenmeyen özel yüzeysel yapısıyla tercih edilen bu üründe, renkler, özellikler ve kolay kullanım fonksiyonları, ev hanımlarının dikkatini çekmiştir. Eskiyen perdeleri yenileyeceğiniz zaman, mutlaka bu perdelerin özelliklerini ihmal etmemek gerekir. Eskiyen ve kullanılmaz hale gelen perdenizi değiştirmeye karar verdiyseniz, sitemizi ziyaret etmeden karar vermeyin.
İnsan ve Perde Ayrılmaz İkilidir
İnsanların yaşadığı bütün mekanlar pencereli özelliklere sahiptir. Mekanların havalandırılması pencerenin açılması ile mümkündür. Her pencereye uygun modelleriyle, perde sorununu tamamen çözüme kavuşturan bu kaliteli ürünlerimiz, renkleriyle, ve profesyonel kullanım seçenekleriyle, bir perdede aradığınız bütün özellikleri bir araya getirmektedir. Tablo, desenli, pliseli ve daha birçok özellikleriyle satışa sunulan bu ürünler, özel bakım isteyen ve mesai isteyen eski kumaş perdeleri rafa kaldırmıştır. Gündüz ve gece kullanım özellikleri problemsiz olan bu perdelerin ışık geçirmeyen özellikleri mevcuttur. Oldukça başarılı tasarım ve renk özellikleriyle stor perde çeşitleri, istediğiniz görkemi bir araya getirmektedir. Günlük yaşantımızın en önemli unsurları içerisinde yer alan en önemli konulardan biri perdelerdir. Özellikle toplumumuzda, perdenin büyük bir önemi vardır. Bu eşyaya büyük bir önem verilmektedir. İnsan ve perde ayrılmaz ikilidir. Her nerede yaşarsa yaşasın, en iyi perde seçeneklerini tercih edilmelidir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder