5 Mart 2018 Pazartesi

Perdeniz Bizden

Perdeniz Bizden


Göz kamaştırıcı mekanlar için artık yeni perdeler tercih ediliyor. Kumaş perde modası yerini stor perde modasına bırakıyor. İstediğiniz renk, desen ve şekil özellikleri ile üretilen bu ürünler, evinizin en güzel köşesini oluşturacaktır. Kaliteli ve kir tutmayan özelliği ile yıllarca rahat bir kullanım özelliğine sahiptir.
Basit ve Kolay Kullanım Özellikleri
Bu perdelerin çok kullanışlı ve basit bir mekanizması var. Öncelikle bir ruloya sarılıdır ve bu rulo, ana gövdeye monte edilmektedir. Bu ana gövde, pencerenin üst kısmındaki çıkıntıya monte edilmektedir. Pliseli, karartma, simli ve desenli özellikleriyle üretilen bu dekoratif ürün, pencere gereken bütün mekanlara kullanılabilmektedir. Salonlar, ofisler, salonlar, patron odası, özel odalar, mescitler ve daha birçok özel mekan, bu perdelerle daha güzel hale gelmektedir. Yeni ev düzecekseniz, perde alırken, kir tutmayan, ütü istemeyen ve kolay temizlenen stor perde çeşitlerini tercih etmelisiniz.
Sürekli Temiz Kalmaktadır
Bu perdelerle, ütüleme, çamaşır makinesine atma gibi problemlere elveda diyebilirsiniz. Eski tip perdeler, pahalı deterjanlarla temizlenebilmektedir. Beyazlatma problemi, eski perdelerin temizliğini büyük bir problem haline getirmektedir. Bu nedenle, çamaşır makinesinde yıkanmayan, ütü istemeyen, düğmesiz, kornişe tek tek geçirilmeyen ve ayda bir yıkanmayan stor perde çeşitleri kullanılmalıdır. Bu perdelerin yıkanması da oldukça kolaydır. Rulosuyla birlikte banyoda, yere seriyorsunuz.
Yumuş bir süngerle ve hafif halı şampuanlı suyu döküp köpürtüyorsunuz. Çok köpürmesine gerek yok. Biraz ovalamayla bütün kirler çıkar. Kenar kısımlarını zedelememeye dikkat edin. Daha sonra, az bir su ile durulamaya geçebilirsiniz. Aple kaplama özellikleriyle, gerek renk özellikleri olsun gerekse temiz kalma özellikleri olsun, uzun süre ilk günkü görkemini korumaktadır. Hediyelik olarak da düşünülebilir. Ev hediyesi veya sevdikleriniz için özel gün hediyesi alacağınız zaman, bu perdeleri de değerlendirebilirsiniz. Küçük odalı evlerden, büyük salonlara sahip evlere kadar birçok kategoride, yeni perde kültürünü oluşturan bu ürünler, istediğiniz etkili özelliklere sahiptir.
Güneşin zararlı etkenlerine karşı dayanıklı olan bu ürün, iklimsel değişikliklerin meydana getirdiği kırılmalara karşı da dayanıklıdır. Güneşin ışınlarını engelleyen özelliği ile tercih edilen bir ürün olarak değerlendirilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder