26 Şubat 2018 Pazartesi

Perdede Kesin Çözüm


Perdede Kesin Çözüm

Görselliği ile göz kamaştıran ve yeni modelleriyle geniş bir tercih kapasitesine sahip olan zebra perde seçenekleri, kullanışlı özellikleriyle de dikkat çekmektedir. Teknik özellikleriyle, renk özellikleriyle ve özel kaplama seçenekleriyle, istediğiniz etkili özelliklere bir araya getirmektedir. Perdeciliğin yeni adı olan bu ürünler, ev hanımları tarafından büyük ilgi görmüştür. Pratik kullanım özellikleriyle tercih edilen bir üründür.

Neden Büyük Bir İlgi Gördü?

Bu ürünlerin özel bir kaplaması vardır. Bu kaplama ile plastik gibi silinebilir bir özellik kazanmıştır. Alt kısımdaki kumaşın rengini ve özelliklerini koruyan bu kaplama, yumuşak ve tahriş etmeyen sabunlarla silinebilmektedir. Eli tahriş etmeyen yumuşak şampuanlar en ideal seçeneklerdir. Süngerle hafifçe silmeniz yeterlidir. Bu silme işleminin ardından perdeyi nemli bir şekilde asabilirsiniz. Oldu yerde kuruyacaktır. Ütü istemeyen bu ürünler, yıllarca özel kaplaması sayesinde görünümü korumaktadır. Bu kaplama zarar görürse o zaman perdenin ömrü kısalır. Bu nedenle, perdeyi bükmemek gerekir.
Ayrıca tahriş edici temizlik maddeleri ile temizlemek de perdeye zarar verecektir. Pahalı deterjanlar, beyazlatıcılar ve birçok temizlik maddesi, bu perdelerle tarih olmaktadır. Özellikle ev hanımları, bu perde ile birlikte, ütüleme, yıkama, beyazlatma, düğme takma ve korniş arızaları gibi birçok problemden, tamamen kurtulmuştur.

Model Çeşitleri

Bu ürünler, yeni perde trendinin en önemli çeşididir. Zebra perde ürünlerinde, iki renk özelliği vardır. Bu sebeple bu isim verilmiştir. Düz renkli iki renk seçenekleri, koyu renk ve açık renk olmak üzere iki renk özellikleri vardır. Açık renk kısımları tül perde şeklindedir. Koyu renk seçenekleri ise resimli ve desenli olabilir. Düz renk olarak da tasarlanan bu perdelerde, seçimi zorlaştıracak onlarca model vardır. Bu modeller içerisinde seçim yapmak oldukça zordur.
Ancak, seçim yaparken, halı rengi, duvar kağıdı rengi ve mobilya rengi gibi seçeneklerin gözden geçirilmesi gerekir. Bu renk seçeneğine göre zebra perde seçmek gerekir. Bu şekilde daha sağlıklı bir tercih yapılabilir. Kolay kullanım özelliği ile tercih edilen bu ürünler, yan kısmındaki ip sayesinde kolaylıkla açılıp, kolaylıkla açılmaktadır. Bu pratik kullanım özellikleriyle istediğiniz etkili dekoru elde edebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder