21 Ekim 2017 Cumartesi

Zebra Perde Çeşitleri Ve Avantajları

Zebra Perde Çeşitleri Ve Avantajları
Ev, okul, ofis veya iş yerlerinde gerek o ortamın havasını değiştiren, görsellik katan gerekse güneşi geçirme ve içerinin gizliliğini, mahremiyetini sağlamak açısından yardımcı olan ürün perdedir. İç dekorasyon açısından perdenin önemi oldukça büyüktür. Fakat bunun için perde seçimi de çok önemlidir ve ortamın dokusuna göre özen ile seçilmesi gerekir.
Zebra perde çeşitleri
Her ev ve iş yerleri için uygun perde çeşitleri bulunmaktadır. Örneğin, evin mutfak bölümü için yeni çıkan trend modeller arasında üç boyutlu renkli kelebek motifli desenler oldukça rağbet görmektedir. Çocuk odalarında da kız ve erkek için uygun olan masal kahramanlarının olduğu desenler tercih edilir. Ofis ve iş yeri ortamında ise ahşap, Lizbon ve Marsilya gibi düz desenler tercih edilir. Puantiyeli ve simli modeller ise ikinci sırada yer alır. Tek renk klasik modeller, tüm iş yeri ve evin bölümleri için uygun olup hiç bir zaman modası geçmeyen modeller arasındadır.
Perde kullanmanın avantajları nelerdir?
Bu tür perdelerin olağan üstü güzelliğinin ve etkileyiciliğinin yanı sıra avantaları da oldukça fazladır. En önemli avantajlarından biri ise güneşlik ve tül olarak iki şekilde kullanılmasıdır. Zebra perde modelleri sayesinde ayrıyeten güneşlik perde alınmasına gerek yoktur. İki perde almak yerine tek perde ile çözüme ulaşılır hem maddi hem manevi kolaylık sağlar. Aynı zamanda da muhteşem dokusu ve özelliği sayesinde güneş ışınları ile kendi kendini temizleme özelliğine sahiptir. Bu özelliği ile tüketiciyi perde asma ve yıkama gibi olası büyük dertlerden kurtarmaktadır. Zebra perde tasarımı ve birçok avantajları ile son dönem de en çok tercih edilen perde türüdür. Fiyat açısından düşünüldüğünde ise her bütçeye uygun modeller mevcut olup tasarım ve çeşitlilik yönünden de oldukça zengindir. Kullanımı son derece kolay ve pratiktir. Yan tarafından inen zincir ile kolaylık ile açılıp, kapatılabilir. Üzerindeki düz çizgileri ile iki renk görümü sağlar ve bu özelliği sayesinde oldukça modern ve şık bir görünüm oluşturur. Tüm bu sahip olduğu avantajlar ile en fazla satışı yapılan bir üründür ve yoğun ilgi görür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder