5 Kasım 2017 Pazar

Modern Hayata Adımınızı Stor Perde İle Atın

Modern Hayata Adımınızı Stor Perde İle Atın

Tüm alanları içine alan bir değişimin söz konusu olduğu dünyada, yaşam alanlarına da etki eden değişimler gözlenmektedir. Çağdaş ve modern bir görünüm kazanmasını dilediğiniz evleriniz ya da iş yerlerinizde farklı tarzları yansıtmak farklı alternatifler ile mümkün olmaktadır. Giyim kuşamdan başlayan değişim yaşam alanlarına ve üretim tüketim alanlarına kadar etki etmektedir. Bir taraftan teknolojinin getirdiği hızlı değişim ve zamandan tasarruf, diğer taraftan hayatın içinde her alanda kendini gösteren görsel dizayn vurgu yapmaktadır. Bu alanlarda özellikle hassas olan bayanların tercihi artık stor perde olarak karşımıza çıkmaktadır. Estetik görünümü ve zengin çeşitliliği ile hayatımıza farklı bir ferahlık sunmaktadır. Kolay kullanımı ve pratik olarak açılıp kapanmasının yanı sıra harikulade bir görünüm sunarak evinizin son derece şık bir görüntü elde etmesine katkı sağlamaktadır.
Stor Perde Kullanım Avantajları
Eski tarz tül perdeler veya kalın ince olarak ayrı ayrı kullanım alanlarına ait perdelerin kullanımından daha basit bir kullanım avantajına sahip olmaktadır.
Basit kullanımının yanı sıra daha uzun süre temiz kalma avantajını da içerisinde barındırmaktadır.
Genel olarak yılda bir kez temizleme işlemi yeterli olabilmektedir. Böylece zahmetsiz bir kullanım özelliği ile de avantaj elde edilmektedir
Kullanım avantajları arasında önemli olan diğer bir konu ise evinizin bulunduğu konum ve evinizde rahat hissetmenize etki etmesi olmaktadır. Yani alt katlarda veya yola yakın konumlarda yaşıyorsanız, insanların sizi görmesini engellemeniz çok daha kolay bir hale getirilmektedir.
Stor Perde Çeşitleri
Baskılı, karartma, tül, mat polyester, yakma, genç veya çocuk odasına özel, ekonomik ve desenli stor perde seçenekleri olarak sınıflandırılmaktadır. Daha farklı seçenekleri de mevcut olmaktadır. Karartma modeli ile dışarıdan görünümü geceleri minimum seviyeye çekmek mümkünken, gündüzleri bol bol güneşin içeriye alması sağlanabilmektedir. Normal hali ile fazla alternatife sahip olan stor perde çeşitleri, uç kısımlarına boncuk ve benzeri süslemeler ile çok daha farklı bir ambiyansa bürünebilmektedir. Renk seçeneği konusunda da geniş bir pfsotansiyele sahip olmaktadır. Evinizde veya iş yerinizde yaymak istediğiniz enerjiye uyum sağlayabilecek renk seçimleri ile tamamlayıcı bir dekorasyonun kurulumunu tarzınıza ve görsel zevkinizin derinliklerine bırakabilmenize olanak tanımaktadır. Modern, şık ve göz alıcı bir uyum içerisinde zarafetin adresi olmaya başlamanın adımlarını atarak çarpıcı görünüm kazanılmaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder