20 Nisan 2018 Cuma

Kolay Temizlenebilen Perdeler

 Kolay Temizlenebilen Perdeler


Her türlü dış etkene karşı dayanıklı olan perde uzun seneler sorunsuz bir şekilde kullanılmaktadır. Işığı ve ısıyı filtreleme özelliği bulunmaktadır. Ev, ofis ve değişik kullanım mekanları için tercih edilmektedir. Hem güneşlik hem de perde amaçlı kullanılan fonksiyonu çok fazla olan bir perdedir. Pamuklu, sentetik, bambu kumaş türleri ile çok daha fazla çeşitleri bulunmaktadır.
Görünümü Çok Sade ve Güzeldir
Desenli ve düz olarak tercih edilen zebra perde etek uçlarının asimetrik dilimli, kurdeleli ve fistolu olarak çeşitleri bulunmaktadır. İç mimarların ve dekorasyon ile ilgili olanların ilk seçenekleri arasında yer almaktadır. Çizgili bir görünüme sahip olduğu için ismini buradan almaktadır. Bulunduğu ortama farklı bir hava ve güzellik katmaktadır. Dahil olduğu mekanı ferahlık ve aydınlık göstermektedir.
Çift katlı sistemden oluşmaktadır. Görüntü kalabalığı yapmayan ve küçük alanlar için ideal olan özellikler taşımaktadır. Çiçek desenli, iki farklı tonda ve özellikle küçük yaştakilerin dikkatini çekecek olan çizgi film kahramanlarının olduğu baskı desenler tercih edilmektedir. Estetik açıdan kendine özgü bir yapısı vardır. Tablo gibi camları süsleyen görselliği sadece içerden değil, dışardan bakıldığı zaman da şık bir görünümü vardır. Perdeyi açıp kapatan metal ve plastik olan zincirler pencerenin en kolay takılan tarafına isteğe bağlı olarak takılmaktadır.
Zebra perde anti bakteriyel özelliğinden ötürü hastane doktor ya da hasta odalarında da kullanılmaktadır. Bebek odaları için de geçerli olan hijyenik yapı astım ve alerji hastaları için büyük fayda sağlamaktadır. Montajı da tavan ve kornişe vidalama cihazı yardımı ile kolay bir şekilde yapılmaktadır. Klasik ve modern bir şekilde döşenmiş olan mekana en mükemmel halde uyum sağlamaktadır.
Temizliği Kullanan Kişileri Yormadan Yapılmaktadır
Açılıp kapandıkça üstündeki tozları temizleme özelliği bulunan zebra perde sıcak ve soğuk hava veren makine ile de basit bir şekilde kirinden arınmaktadır. Çamaşırhane işi yapan firmalarda zebra perde temizliği yapılıp rahat bir şekilde eski kalitesi ile kullanılmaktadır. Bir bez yardımı ile düzenli olarak silinen perdenin kirlenme süresi büyük ölçüde uzamaktadır. Kumaş türüne ve uygunluğuna göre düz bir zemine serilip kontrollü bir şekilde yıkanabilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder