7 Nisan 2018 Cumartesi

Zebra Perde ve Kullanım Alanları

Zebra Perde ve Kullanım Alanları


Perde modeli, model ve görüntüsünü isminden almaktadır. Stor perde şeklinde tabir edilen perdeler grubunda yer alır. Üzerinde çizgileri bulunan bir modeldir. Perde, gündüz ve gece kullanılabilmektedir. Zebra perde ürünleri, genellikle iş yeri ve ofis gibi alanlarda tercih edilmektedir. Bunun sebebi kullanıldığı mekana dekoratif ve prestijli bir görünüm kazandırmasından kaynaklanmaktadır. Perde kullanım kolaylığı sağlaması ve şık modeli ile sıklıkla tercih edilen perde seçeneklerinden biridir. Bu avantajlara ek olarak perde çift yön özelliğine sahiptir. Tül ve perde amacıyla kullanılabilmektedir. Mutfak, balkon ve teras gibi güneşi doğrudan alan alanlarda kullanım kolaylığı sunmaktadır.
Özellikleri Nelerdir?
Perde modeli, tekstil ürünleri içerisinde önemli bir yere sahip seçeneklerden biridir. Bu sebeple birçok çeşidi ve farklı renkleri bulunmaktadır. Kullanacak olan kişiler, perdenin kullanılacağı mekan tasarımını ve dekorasyonunu öncelik alarak bu modellerden birini seçebilirler. Zebra perde modelinin bir özelliği de kolay temizlenebilmesidir. Temizlik özellikle perde söz konusu olduğunda oldukça önemli bir konudur. Perde koku tutmayan ve kir tutmayan bir yapıdadır. Kolayca temizlenebilmektedir.
Perdeyi temizlemek için yerinden çıkartırken, içerisinde bulunan çıtaların bir taraftan çekilip alınması yeterlidir. Daha sonra rahat temizlenebileceği bir alana sererek istenen bir temizlik bezi ile güzelce temizlenebilir. Kaliteli kumaşlara sahip olan perde, üzerinde çoğu kiri tutmamaktadır. Diğer perdelerde gözlenen kararma, renk atma problemleri bu perde modelinde yaşanmamaktadır. Bu özelliği ile özelikle iş yeri gibi kalabalık ortamlar için doğru bir seçimdir.
Kullanım Alanları Nelerdir?
Perde modelini, evlerde, iş yerlerinde ve ofislerde kullanmak mümkündür. Bunun sebebi Zebra perde modelinin kullanılabilecek hemen her alana ve dekorasyona uyum sağlayabilmesinden kaynaklanmaktadır. Kaliteli kumaşlar kullanılarak üretilen perde, prestijli görünüşü ile kullanıldığı hemen her alanın havasını değiştirerek seviye atlamasına yardımcı olmaktadır. Perde hem spor hem şık ve ciddi bir duruşa sahip olması sebebi ile ev ortamında da iş yerlerinde de rahatça kullanılabilmektedir.
Perde modeli her dekorasyonda farklı bir şekilde kendini göstermektedir. Perde kategorileri arasında bir klasik olarak yerini korumasının ve uzun süredir en çok kullanılan perde olmasının başlıca sebebi de budur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder