3 Mayıs 2018 Perşembe

Temizlik Açısından Kolaylığı Olan Perde

Temizlik Açısından Kolaylığı Olan Perde


İsmini görüntüsünden alan, stor perde grubunda yer alan çizgili perde modelidir. Son dönemlerin en gözde modeli olan bu perde, hem gece hem gündüz kullanabilmektedir. Bu perdeler kullanım açısından oldukça kolay ve şık duruşu ile oldukça tercih edilen bir türdür.
Müşteriler için hem maddi açıdan uygun hem de kullanım açısından kolay bir buluştur. Zebra perde modeli avantası kalın ve çift yönlüdür. Hem tül olarak hem de tek başına perde olarak kullanılabilmektedir. Mutfakta, terasta ve balkonlarda kolaylıkla kullanılabilmektedir.
Özellikleri
Tekstil tasarımcıları açısından üretilen bu perde türü önemli bir icattır. Bu sebepten dolayı zebra perde türünün birden fazla modeli bulunmaktadır. Ayrıca şık görünümü ve çeşitleriyle oldukça kullanışlı bir modeldir.
Kullanım Alanları
Tasarım ve model olarak son dönemlerde evlerde, iş yerlerinde ve ofislerde sıkça kullanılmaktadır. Bunun sebebi ise kendine ait olan özelliği ve klasik perde modellerinin dışında çok yönlü olarak kullanılabilmesidir. Dikkat çeken özelliklerinden biri de; hem tül hem de stor perde olarak kullanılabilmesidir. Örneğin; bir iş yerinde kullanım kolaylığından yararlanmak istenirse, bu perdeler hem o iş yerindeki resmiyeti hem de kibar duruşu ile o iş yerini bir adım öne çıkarmaktadır. Küçük bir oda da bile tül perde, fon perde ve güneşlik olarak kullanılan modellerin bütün işlevlerini bu perde modeli tek başına üstlenmektedir.
Temizlik Açısından Kolaylığı
Tüketicilerin zebra perdetemizliği konusunda tereddütler yaşadığı, bilinen gerçeklerin arasında gelmektedir. Tüketicileri kaygılandıran temizlik konusu, aslında çok da gözde büyütülecek bir durum olmamakla birlikte, sadece kolonyalı mendille rahatlıkla silinmesinden öteye gitmemektedir. Bunun dışında, bir fırça ve kimyasal temizlik malzemeleri ile perdenin çıtaları çıkartılarak düz bir zemin üzerine konularak temizlenebilmektedir. Bu yüzden bu model evlerde ve iş yerlerinde çok tercih edilen bir ürün haline gelmiştir.
Bu perde modelinin tercih edilme sebeplerinden biri de, kolay kir tutmama özelliğidir. Kaliteli kumaşlarla üretilen bu perdeler, bazı testler yöntemi ile en düşük seviyede kir tutması açısından değerlendirilip geliştirilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder