17 Mayıs 2018 Perşembe

Zebra Perdelerin Fiyatları Ve Temizliği Hakkında Bilgiler

Zebra Perdelerin Fiyatları Ve Temizliği Hakkında Bilgiler


Bu perdeler adını zebraların ikili renk görüntüsünden almaktadır. Stor perdelerden farklı olarak kullanılan bu perdeler ev ya da ofislerde güneşlik ve tül derdini ortadan kaldırarak, şıklık ve modern görüntüsünü yansıtmaktadır. Kullanıldıkları yerlere klasik tül perdelere nazaran modern ve şık bir bir hava katarlar. Temizlenmeleri biraz zahmetli de olsa artık zebra perde modelleri kullanıcılar tarafından çok tercih edilmektedirler. Teknolojinin ilerlemesi ile istenilen renk, desen, model, şekillerin işlenmesi ile model ve renk çeşitliliği artmıştır.
Hangi Modeller Çok Tercih Edilir?
Ofis ve iş ortamlarında daha çok klasik olan tipleri yani ahşap, düz, lizbon, marsilya gibi desenler çok tercih edilir. Kafeterya, kafe, pastane gibi mekanlarda çiçekli, ağaçlı, kahveli modeller çok satmaktadır. Evlerde kullanılırken salonlarda, çocuk odası, yatak odası ve mutfaklarda desenli modelleri kullanılmakta olup, cam balkonlarda yerini almaktadır.
Perdelerin Kurulumu
Kurulumu ve montajı stor perdeler ile aynıdır. İçindeki mekanizma oldukça kalitelidir ve bozulması zordur. Yanlarından inen zincir ile perdeyi açıp kapatmak kolaydır. Bir anda tül olması, bir anda da güneşliğe çevrilmesi kolaydır. Satın alınan perdeler hazır paketlerin içinde kullanılacak yardımcı elemanlar ile birlikte evlere, ofislere, iş yerlerine gönderilmektedir. Montajı kolaydır, biraz bu işlere eli yatkın kimseler kolaylıklar kurabilirler.
Temizliği Nasıl Yapılmalıdır?
Bu perdelerin temizliği asla çamaşır makinesi ile yapılmamalıdır, çamaşır makinesine atıldığında kırılmalar ve bozulmalar oluşacaktır. Temizlikleri nemli, çok ıslak olmayan süngerlerle ya da yeni nesil buharlı temizleyicilerle kolay bir şekilde yapılmaktadır. Ayrıca bu konuda zebra perde temizliği yapan şirketler de profesyonel hizmet vermektedir.
Diğer Perdelere Göre Fiyatları Pahalı Mıdır?
İlk satışa çıktığında yeni çıkan her ürün gibi zebra perde fiyatları da yüksekti.Farklı markaların da üretime başlaması ile beraber bu perdelerin fiyatları neredeyse standart tül perde fiyatlarına kadar düşmüştür. Satış sonrası garantiye dikkat etmek çok önemlidir. Bir başka unsur ise kurumsal firmalardan satın almaktır, perde satışını profesyonel şirketlerle iletişime geçmek gerekir. Hazır olarak belirli ölçülerde üretilenler çok iyi incelenmeli, ölçülerine dikkat edilmeli ve özür veya mekanizma sorunu olup olmadığı öğrenilmelidir. .



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder