10 Mayıs 2018 Perşembe

Tüm İhtiyaçlara Yönelik Kullanım İçin Stor Perde

Tüm İhtiyaçlara Yönelik Kullanım İçin Stor Perde 


Stor perde
, farklı kumaşlar kullanılarak farklı ihtiyaçlara cevap verebilen ürünlerdir. Kullanım alanları oldukça yaygın perde çeşididir. Farklı mekanizma ve kumaş seçimi ile tüm perde ihtiyaçlarına çözümler sağlayabilecektir.
Güneş kırıcı: Perdeler güneş ışığı kırıcı olarak kullanılabilmektedir. Pencere manzarasının güzel olduğu mekanlar için önerilir. Bu perde ile manzaranın güzelliği göz önünde olmakta güneş ışığının rahatsız etkisinden koruma sağlar. Tül perdelerden biraz daha sık dokunan işlemeleri sayesinde dış manzaranın görülmesine engel olmayacak şekildedir.
Güneşlik: Mekân için zevke göre başka perde kullanılmak istendiğinde güneşlik olarak kullanılabilmektedir. Renk seçenekleri açısından oldukça zengin ürün çeşidi bulunmaktadır. Bu seçenekte genelde polyester kumaşlar kullanılmaktadır.
Gölgelik: Işığı yarı geçirgen olması ile gölge sağlanabilir. Güneşlik olarak kullanılan perdeden daha fazla güneş ışığını içeri alarak içerisinin aydınlık görünmesini sağlamaktadır. Tek başlarına veya başka bir perdenin yardımcısı olarak kullanılabilmektedir. Kumaşları bol renk seçeneği ile keten, pamuklu tür kumaşlardır.
Toz Önleme: Çok toz alan pencerelerde pencere açıkken mekanın içine toz, polen gibi rahatsızlık veren cisimlerin girmesini önler. Özel kumaşları sayesinde perde tozları tutarak mekanın temiz kalması ve içeride bulunan kişilerin etkilenmesi önlenir. Perde güneşlik olarak da kullanılabilir.
Karartıcı: İhtiyaç duyulan mekanın tamamen karartılması sağlanabilmektedir. Bu sayede toplantılar esnasında sunumlar, yatak odaları gibi ihtiyaç duyulan karanlık ortam sağlanabilmektedir.
Görülme Önleyici: Güneş ışığının tamamen içeri girerek dışarıdan içerisinin görülmesini önleyecek şekilde kullanılabilir. Genelde tül perde olarak tercih edilmektedir. Diğer perdelerin yardımcısı olarak kullanılmaktadır.
Reklam ve Tanıtım: Perde kumaşları üzerlerine baskı yapılarak reklam ve tanıtım yapılmak üzere kullanılabilmektedir.
Projeksiyon Amaçlı: İş yerleri ve ofisler için projeksiyon perdesi olarak da kullanılabilmektedir. Bu sayede ofislerde çok yer kaplamayan tavana monteli stor perde sayesinde kullanılma ihtiyacı doğduğunda indirilerek iş bitiminde kolayca toplanabilmektedir.
Sağladığı Faydalar
Stor perde kullanımı mekanda başka perde ihtiyacı olmasını  hissettirmeyecektir. Sade görünüm için aranan üründür. Temizleme kolaylığı mevcuttur. Müdahale etmeye gerek duyurmayacak mekanizmaları ile sorunsuz olarak kullanılabilmektedir. Düz, desenli kumaş çeşitleri ile her zevke hitap etmektedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder